(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Granadír
Potřebné ingredience
2 cibule;
50 g sádla;
2 lžičky mleté červené papriky;
500 g v slupce uvařených brambor;
200 g těstoviny(spíše menší,šunkofleky nebo kolínka);
sůl;
Postup přípravy
očištěnou cibuli nadrobno nakrájíme.
Na sádle osmahneme,odstavíme,
přimícháme papriku a očištěná na kostky nakrájené brambory.
Těstoviny uvaříme v osolené vodě.
Uvařené přídáme k bramborám,promícháme,osolíme.
Podáváme se zavařenými okurkami nebo čerstvým zeleným salátem.
Rychlé a levné jídlo.
Na sádle osmahneme,odstavíme,
přimícháme papriku a očištěná na kostky nakrájené brambory.
Těstoviny uvaříme v osolené vodě.
Uvařené přídáme k bramborám,promícháme,osolíme.
Podáváme se zavařenými okurkami nebo čerstvým zeleným salátem.
Rychlé a levné jídlo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
DanielaV
(upraveno)
24. 9. 2008, 14:36
U nás se tomu říká "Flebra" a máme to moc rádi Akorát tam nedáváme tu papriku
mackovec
(upraveno)
24. 9. 2008, 14:28
Tuhle dobrotu znám,vařila nám ji kmotra bydlící nedaleko Kremnice,doporučuji!!